Effektiv lärande organisation

I många av mina artiklar och presentationer pratar jag om vad som krävs för att bygga upp en effektiv lärande organisation. Men hur gör du? Hur kommer du vidare?

Här kommer några förslag:

  1. Börja med att läsa min blog ”Från skola till lärande organisation – 10 steg för ökad effekt i ditt företags lärande”.
  2. Se presentationen från mitt webinar ”Utveckla en effektiv lärande organisation”.

  3. Bjud in dina kollegor och beslutsfattare att lyssna på och diskutera hur ni kan effektivisera och utveckla er lärande organisation. Jag ordnar ett webinar just för er. Skicka ett mail och beskriv ert behov så kontaktar jag dig.
  4. Internseminarium – ”Vinnande strategier för för lärande organisationer”.
    Under ca 3 timmar presenterar vi stegen i att ta fram en strategi för lärandet i din organisation. Det blir en blandning av ”best practices”, konkreta exempel, inspirerande trender och övningar där ni själva får reflektera över var ni står.

Om Johan Skoglöf
Johan har lång erfarenhet av (e)lärande och kompetensförsörjning. De senaste åren har Johan drivit större projekt på bl.a. Ericsson, SAAB, Toyota m.fl. Med 20 år i branschen har Johan ett brett register, han har bl.a. drivit projekt inom systematisk kompetenshantering, lärportaler, rapid eLearning, större eLearning projekt, upphandling av leverantörer och system m.m. Han har bland annat varit VD i DSU AB, Mandator Interactive och Cell ITS. Johan grundade LearnTech 2002 och har drivit 50-talet projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: