Hur kan jag hjälpa?

De dryga 20 år jag jobbat med lärande i organisationer har gett många kunskaper och erfarenheter. Det är något jag använder när jag arbetar med mina kunder. Ett typiskt konsultuppdrag brukar vara att införa ett nytt arbetssätt, något som kan ta från månader till år. Fast det är ju inte alltid organisationen tar så stora steg. Många gånger handlar det om mindre förbättringar, som ett led i att ständigt utveckla lärandet och bli effektivare.Nedan ger jag exempel på hur jag kan hjälpa till i mindre skala. Det kan handla om att skaffa nya kunskaper genom att delta på ett webinar, eller ni får en kritisk granskning av era planer, kravspecar, processer eller annat.

Webinar och kurser

Som ansvarig för lärandet i din organisation behöver du hela tiden söka nya kunskaper och arbetssätt. Mina webinarier tar upp ämnen som en effektiv utbildningsorganisation behöver. En del är gratis, andra kostar.

Ett webinar gör det lättare att delta direkt från din arbetsplats och utan att behöva avdela halv- eller heldagar. Jag ger även kurser i formen webinar. De sträcker sig vanligen över flera veckor med en blandning av webinar och självstudier/uppgifter. Läs höstens schema (publiceras v35).

Fråga konsulten

Den här tjänsten är till för dig som har en fråga, behöver råd, eller få återkoppling. Det kan t.ex. handla om ett underlag för upphandling av LMS, upplägg på en kurs, en mall för t.ex. Rapid elearning, hur ni bäst skall spela in era experter, eller nåt annat.

Vi bokar en tid för ett telefonsamtal eller ett webmöte. Det kostar 2.000 kr per timme. Du kan antingen fylla i formuläret längst ner på sidan eller gå till min bokningssida.

Workshop

En workshop gör vi hos dig under en dag tillsammans med dina medarbetare. Syftet är att på ett effektivt sätt identifiera problem, ta fram handlingsplaner och få med nyckelmedarbetare på båten direkt. Allt för att vinna tid.

Några exempel på workshops är ”Effektiv lärande organisation”, ”Systematisk Kompetenshantering”, ”Utforma lärportal”, ”Jobbanalys för kompetensprofil”. Priset för en workshop är normalt 29.000 kr och inkluderar då en halvdags förberedelse, själva workshopen och en halv dags uppföljning och dokumentation.

Presentationer

Behöver du inspirera din organisation med hur lärandet kan utvecklas eller hur du kan lära från andra och blir effektivare. Alla mina presentationer kan jag ge just för din organisation. Det kan vara på en kick-off i större sammanhang eller för en mindre grupp under ett gruppmöte. En presentation kostar från 5.000 kr. Vill du se och höra exempel så titta på min Youtube kanal.

Gör en förfrågan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: